Lige et øjeblik...

 

Ikke kategoriseretNyhederUdbud Ørestad, Espergærde og Tårnby Gymnasium i fælles udbud

Vi har gennem de seneste måneder bistået Gymnasiefællesskabet med tilvejebringelse af rengøringstekniske kravspecifikationer og udbudsmateriale i forbindelse med fælles udbud af rengøring og vinduespolering på Ørestad, Espergærde og Tårnby Gymnasium.

Udbuddet omfatter løbende indvendig lokalerengøring og rengøringsrelaterede serviceopgaver samt vinduespolering af ind- og udvendige facadeglas, samt polering af internt glas og ovenlys mv. Udbuddet omfattet tillige en række rengøringsrelaterede serviceopgaver.

Udbuddet gennemføres i henhold til udbudslovens afsnit 2 (lov nr. 1564 af 15.12.2015) som et begrænset udbud. Dette udbud gennemføres elektronisk via Dansk Servicerådgivnings portal for elektronisk tilbudsafgivelse.

Mangler du en stærk rådgiver på rengøringsområdet, er du velkommen til at kontakte os.

HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er placeret i midten af Danmark.
DK-5000 Odense C
Wichmandsgade 5F, 1.
I MIDTEN AF DANMARKHer finder du os
Dansk Servicerådgivning i Odense.