Lige et øjeblik...

 

NyhederUdbud Dansk Servicerådgivning rådgiver Nordfyns Kommune om gennemførelse af begrænset udbud af rengøringsservice

Vi er stolte over genvalget som rådgiver i forbindelse med udbud af rengøringen i Nordfyns Kommune.

Netop nu gennemfører Dansk Servicerådgivning udbud af rengøringsservice på på ca. 83 lokationer i Nordfyns Kommune. Rengøringsservice omfatter løbende indvendig lokalerengøring og rengøringsrelaterede serviceopgaver. Rengøringsservice skal blandt andet udføres på skoler, SFO, daginstitutioner, idrætshaller, biblioteker, rådhuse, plejecentre, sundhedshuse, væresteder, tandpleje, hjælpemiddeldepot, genbrugspladser, materialegårde og offentlige toiletter. De omfattede lokationer fremgår af udbudsmaterialet. Rengøringsservice bliver på nuværende tidspunkt udført af ekstern leverandør.

Udbuddet gennemføres i henhold til Udbudslovens afsnit 2 (lov nr. 1564 af 15.12.2015) som et begrænset udbud, elektronisk via Dansk Servicerådgivnings portal for elektronisk tilbudsafgivelse.

Mangler du en stærk rådgiver på udbudsområdet, er du velkommen til at kontakte os på 66 13 33 31. Vores udbudskonsulenter og fagkonsulenter sidder klar til at rådgive, også under Corona-krisen. Vi har etableret interne og eksterne procedurer, som gør os i stand til at rådgive nye og gamle kunder på vanlig vis. Vort udbudsteam arbejder hjemmefra, hvor vi rådgiver via telefon- og videomøder. Vort elektroniske udbudssystem rummer mulighed for at invitere kunder, som hele tiden kan følge udbudsprocessen online.

HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er placeret i midten af Danmark.
DK-5000 Odense C
Wichmandsgade 5F, 1.
I MIDTEN AF DANMARKHer finder du os
Dansk Servicerådgivning i Odense.