Lige et øjeblik...

 

COVID-19Nyheder COVID-19: Rengøring ved genåbning af offentlige institutioner

Staten har lagt en plan for gradvis åbning af den offentlige sektor efter påske.

Sundhedsmyndighederne har indført en række skærpede forholdsregler, som skal medvirke til at begrænse smitte med COVID-19, blandt andet i forhold til rengøring og hygiejne – eksempelvis høje frekvenser på sanitære områder, kontaktpunkter, m.v.

Du er som altid velkommen til at kontakte os på 66 13 33 31 for rådgivning om rengøring og hygiejne i den aktuelle situation.

Rådgivningen kunne omfatte:

  • Gennemgang af den planlagte rengøring set i forhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.
  • Kvalitetskontrol af rengøring med særligt fokus på Sundhedsstyrelsens vejledning om rengøring, berøringspunkter og kontaktflader.
  • Afrapportering umiddelbart efter udførelsen af kontrollerne, så opretning på eventuelle svigt kan ske straks herefter.
  • Opfølgning på rengøringsmetodikker.
  • Dokumentation af ressourcemæssige konsekvenser ved de aktuelle ændringer ved rengøringen.

Dansk Servicerådgivning har siden 1994 rådgivet den offentlige sektor om rengøring og hygiejne og har en stor viden på området. Vore fagkonsulenter har et højt rengøringsteknisk niveau og certificeringer i den fællesnordiske kvalitetsmålingsstandard. Vi har blandt andet i mange år bistået sundhedssektoren med rådgivning og kvalitetssikring på rengøringsområdet og har et indgående kendskab til hygiejnestandarden DS 2451-10 og Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer.

HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er placeret i midten af Danmark.
DK-5000 Odense C
Wichmandsgade 5F, 1.
I MIDTEN AF DANMARKHer finder du os
Dansk Servicerådgivning i Odense.