Lige et øjeblik...

 

NyhederrengøringUdbud Vi gennemfører begrænset udbud for Samn Forsyning

Dansk Servicerådgivning gennemfører nu udbud af rengøringsopgaverne på 4 lokationer under Samn Forsyning samt vinduespolering på en lokation samt på en bygning af anden lokation. Rengøringsservice omfatter løbende indvendig lokalerengøring og rengøringsrelaterede serviceopgaver. Vinduespolering omfatter ind- og udvendig facadeglas, samt polering af internt glas og ovenlys mv. Opgaven udbydes samlet.

Rengøringsservice bliver på nuværende tidspunkt udført af ekstern leverandør. Vinduespolering bliver på nuværende tidspunkt udført af ekstern leverandør.

Udbuddet gennemføres i henhold til Udbudslovens afsnit 2 (lov nr. 1564 af 15.12.2015) som et begrænset udbud. Dette udbud gennemføres elektronisk via Dansk Servicerådgivnings portal for elektronisk tilbudsafgivelse.

Mangler du en kompetent rådgiver i forbindelse med gennemførelse af udbud, er du velkommen til at kontakte Dansk Servicerådgivning på 66 13 33 31.

HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er placeret i midten af Danmark.
DK-5000 Odense C
Wichmandsgade 5F, 1.
I MIDTEN AF DANMARKHer finder du os
Dansk Servicerådgivning i Odense.