Lige et øjeblik...

 

NyhederrengøringUdbud Dansk Servicerådgivning gennemfører udbud af rengøringsservice for Novafos

Gennem de sidste måneder har Dansk Servicerådgivning hjulpet Novafos med edb-opmåling, registrering og udarbejdelse af udbudsmateriale vedr. rengøringsservice. Udbuddet er nu offentliggjort.

Novafos er vand- og spildevandsselskab i Allerød, Ballerup, Egedal, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Hørsholm og Rudersdal Kommuner. Novafos leverer drikkevand til en stor del af forbrugerne i kommunerne og tager hånd om regnvand og spildevand i de ni kommuner.

Udbuddet omfatter rengøringsservice på 24 lokationer (2 administrationer og øvrigt primært renseanlæg) under Novafos A/S. Rengøringsservice omfatter løbende indvendig lokalerengøring og rengøringsrelaterede serviceopgaver. Vinduespolering, medtaget som option, omfatter ind- og udvendig facadeglas, samt polering af internt glas og ovenlys mv. Opgaven udbydes samlet.

Udbuddet gennemføres i henhold til udbudslovens afsnit 2 (lov nr. 1564 af 15.12.2015) som et begrænset udbud via Dansk Servicerådgivnings portal for elektronisk tilbudsafgivelse.

Mangler du en stærk rådgivning i forbindelse med udbud af rengøring eller en anden serviceydelse, er du velkommen til at kontakte Dansk Servicerådgivning på 66 13 33 31.

HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er placeret i midten af Danmark.
DK-5000 Odense C
Wichmandsgade 5F, 1.
I MIDTEN AF DANMARKHer finder du os
Dansk Servicerådgivning i Odense.