Lige et øjeblik...

 

NyhederrengøringUdbud Gefion Gymnasium udbyder rengøringsservice

Vi er i Dansk Servicerådgivning stolte over at byde Gefion Gymnasium velkommen som kunder.

Gefion Gymnasium blev grundlagt i 2010 som resultat af sammenlægningen af to traditionsrige skoler, nemlig Metropolitanskolen og Østre Borgerdyd Gymnasium. Metropolitanskolen har historie helt tilbage i 1200-tallet, og Østre Borgerdyd Gymnasium blev grundlagt i 1787. På Gefion Gymnasium har ambitionen fra begyndelsen været at skabe et moderne gymnasium i midten af København, som kunne videreføre de fine traditioner og samtidig give plads til spirende initiativer og nye ideer (kilde: Gefion Gymnasium)

Aktuelt bistår vi Gefion Gymnasium i forbindelse med udbud af rengøringsservice.

Udbuddet omfatter rengøringsservice for Køge Gymnasium, Nyborg Gymnasium og Kostskole, og Gefion Gymnasium. Vinduespolering på samme gymnasier udbydes som option til rengøringsservice. Rengøringsservice omfatter løbende indvendig lokalerengøring og rengøringsrelaterede serviceopgaver. Vinduespolering omfatter ind- og udvendige facadeglas, samt polering af internt glas og ovenlys mv.

Opgaven udbydes i 3 delaftaler, henholdsvis:

  • Delaftale 1: Køge Gymnasium
  • Delaftale 2: Nyborg Gymnasium og Kostskole
  • Delaftale 3: Gefion Gymnasium

Rengøringsservice bliver på nuværende tidspunkt udført af ekstern leverandør på Køge Gymnasium og Nyborg Gymnasium og Kostskole og af ordregiver ansat personale på Gefion Gymnasium. Vinduespolering bliver på nuværende tidspunkt udført af ekstern rengøringsleverandør på alle 3 gymnasier.

Udbuddet gennemføres i henhold til Udbudslovens afsnit 2 (lov nr. 1564 af 15.12.2015) som et begrænset udbud. Dette udbud gennemføres elektronisk via Dansk Servicerådgivnings portal for elektronisk tilbudsafgivelse.

Mangler du en stærk rådgiver i forbindelse med udbud af rengøringsservice, er du velkommen til at kontakte os på telefon 66 13 33 31

 

HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er placeret i midten af Danmark.
DK-5000 Odense C
Wichmandsgade 5F, 1.
I MIDTEN AF DANMARKHer finder du os
Dansk Servicerådgivning i Odense.