Lige et øjeblik...

 

Ikke kategoriseretNyhederrengøringUdbud Nyborg Gymnasium og Kostskole udbyder rengøringsservice

Vi er i Dansk Servicerådgivning stolte over genvalget som rådgiver for Nyborg Gymnasium og Kostskole.

Nyborg Gymnasium danner rammen om almene og merkantile uddannelser, som hver især har stærke profiler, og som sammen med kostskolen har en fælles identitet. Kulturen er præget af engagement, åbenhed, fællesskab og gensidig respekt… Nyborg Gymnasium er kendt som en udfordrende, udviklende og attraktiv skole og arbejdsplads for elever og medarbejdere… Læring og viden er centrale elementer i en kultur præget af tværgående samarbejde (Kilde: Nyborg Gymnasium).

Aktuelt bistår vi Nyborg Gymnasium og Kostskole i forbindelse med udbud af rengøringsservice.

Udbuddet omfatter rengøringsservice for Køge Gymnasium, Nyborg Gymnasium og Kostskole, og Gefion Gymnasium. Vinduespolering på samme gymnasier udbydes som option til rengøringsservice. Rengøringsservice omfatter løbende indvendig lokalerengøring og rengøringsrelaterede serviceopgaver. Vinduespolering omfatter ind- og udvendige facadeglas, samt polering af internt glas og ovenlys mv.

Opgaven udbydes i 3 delaftaler, henholdsvis:

  • Delaftale 1: Køge Gymnasium
  • Delaftale 2: Nyborg Gymnasium og Kostskole
  • Delaftale 3: Gefion Gymnasium

Rengøringsservice bliver på nuværende tidspunkt udført af ekstern leverandør på Køge Gymnasium og Nyborg Gymnasium og Kostskole og af ordregiver ansat personale på Gefion Gymnasium. Vinduespolering bliver på nuværende tidspunkt udført af ekstern rengøringsleverandør på alle 3 gymnasier.

Udbuddet gennemføres i henhold til Udbudslovens afsnit 2 (lov nr. 1564 af 15.12.2015) som et begrænset udbud. Dette udbud gennemføres elektronisk via Dansk Servicerådgivnings portal for elektronisk tilbudsafgivelse.

Mangler du en stærk rådgiver i forbindelse med udbud af rengøringsservice, er du velkommen til at kontakte os på telefon 66 13 33 31

 

HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er placeret i midten af Danmark.
DK-5000 Odense C
Wichmandsgade 5F, 1.
I MIDTEN AF DANMARKHer finder du os
Dansk Servicerådgivning i Odense.