Lige et øjeblik...

 

kvalitetssikringNyhederrengøringUdbud EUC Nordvestsjælland udbyder rengøringsopgaver

EUC NORDVESTSJÆLLAND VÆLGER DANSK SERVICERÅDGIVNING SOM RÅDGIVER I FORBINDELSE MED UDBUDDET

Dansk Servicerådgivning har i mange år rådgivet EUC Nordvestsjælland i forbindelse med udbud og kvalitetssikring af rengøringsopgaverne på skolens lokationer. Vi er ikke desto mindre meget stolte over genvalget som rådgiver i forbindelse med det netop offentliggjorte udbud af rengøringsservice på ca. 6 lokationer/bygningskomplekser beliggende i Holbæk og Kalundborg (i alt ca. 25.000 m2). Rengøringsservice omfatter løbende indvendig lokalerengøring, herunder også af skolehjem og rengøringsrelaterede serviceopgaver. Opgaven udbydes samlet.

EUC Nordvestsjælland er den største uddannelsesinstitution i Nordvestsjælland. Hvert år uddanner vi unge og ældre inden for mere end 30 forskellige uddannelser og kursustilbud. EUC Nordvestsjælland har fokus på høj faglighed, kvalitet og trivsel og har et tæt samarbejde med erhvervslivet for at sikre elever og kursister de bedste muligheder for at få lærepladser, praktikophold og arbejde.

Udbuddet gennemføres som et begrænset udbud, og interesserede tilbudsgivere skal afgive ansøgning om deltagelse via Dansk Servicerådgivnings elektroniske udbudssystem.

Mangler du en fagligt kompetent rådgiver på rengøringsområdet eller andre facility services, så ring til Dansk Servicerådgivning på 66 13 33 31

Se i øvrigt udbuddet og flere andre udbud på dette link.

HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er beliggende i Køge. Vore medarbejdere er jævnt fordelt over hele landet.
DK-4600 Køge
Falkevej 22
CENTRALT PLACERETHer finder du os
https://d-s-r.dk/wp-content/uploads/2023/01/admin-ajax-1-320x383.png