Lige et øjeblik...

 

Ikke kategoriseretNyhederrengøringUdbud Dansk Servicerådgivning gennemfører to udbud for Kerteminde Kommune

KERTEMINDE KOMMUNE VÆLGER DANSK SERVICERÅDGIVNING SOM RÅDGIVER I FORBINDELSE MED GENNEMFØRELSE AF TO UDBUD

Vi er i Dansk Servicerådgivning meget glade for at være valgt som Kerteminde Kommunes rådgiver i forbindelse med de to netop offentliggjorte udbud af henholdsvis rengøringsservice og vinduespolering på en række lokationer i Kerteminde Kommune.

Rengøringsservice omfatter ca. 75 lokationer/bygningskomplekser under Kerteminde Kommune. Rengøringsservice omfatter løbende indvendig lokalerengøring og rengøringsrelaterede serviceopgaver. Rengøringsservice skal blandt andet udføres på skoler, SFO, daginstitutioner, rådhus, administrative bygninger mv. Rengøringsservice bliver på nuværende tidspunkt udført af ordregivers eget personale og ekstern leverandør (udbuddets omfang fremgår udbudsbetingelserne).

Vinduespolering omfatter ca. 70 lokationer under Kerteminde Kommune – lokationerne omfatter skoler inkl. SFO, daginstitutioner, specialtilbud, administration, sundheds- og ældreområdet samt plejecentre. Vinduespolering omfatter ind- og udvendigt facadeglas, samt polering af internt glas og ovenlys mv. Vinduespolering bliver på nuværende tidspunkt udført af ekstern leverandør.

Begge udbud gennemføres som “begrænset udbud”, og interesserede tilbudsgivere skal afgive ansøgning om deltagelse via Dansk Servicerådgivnings elektroniske udbudssystem.

Mangler du en fagligt kompetent rådgiver på rengøringsområdet eller andre facility services, så ring til Dansk Servicerådgivning på 66 13 33 31

Se i øvrigt udbuddet og flere andre udbud på dette link.

HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er placeret i midten af Danmark.
DK-5000 Odense C
Wichmandsgade 5F, 1.
I MIDTEN AF DANMARKHer finder du os
Dansk Servicerådgivning i Odense.