Lige et øjeblik...

 

NyhederrengøringUdbud Udbud af rengøringsservice i Aarhus Kommune

AARHUS KOMMUNE VÆLGER DANSK SERVICERÅDGIVNING SOM RÅDGIVER I FORBINDELSE MED STORT RENGØRINGSUDBUD

Vi er taknemmelige for genvalget som rådgiver og går vanen tro ydmygt til opgaven, når vi bistår Børn og Unge (Aarhus Kommune) i forbindelse med gennemførelse af stort udbud af rengøringsservice.

Udbuddet omfatter rengøringsservice på forventeligt 167 lokationer. Rengøringsservice skal udføres i daginstitutioner, skoler, SFO’er, haller/svømmehaller, klubber og tandklinikker. Rengøringsservice omfatter løbende indvendig lokalerengøring og rengøringsrelaterede serviceopgaver.

Rengøringsservice skal udføres i henhold til rengøringssystemet programmet rengøring. Kontraktbilag 3: Kravspecifikation indeholder en uddybende beskrivelse af den udbudte ydelse.

Udbuddet er opdelt i 3 delaftaler:

– Delaftale nr. 1 – Område Vest

– Delaftale nr. 2 – Område Sydvest

– Delaftale nr. 3 – Område Syd.

Rengøringsservice bliver på nuværende tidspunkt udført af eksterne leverandører.

Der gøres opmærksom på at ordregiver, ved magistraten for Børn og Unge, tillige loyalt indgår i Aarhus Kommunes kommende tværmagistrale udbud af rengøring. I den forbindelse gøres der opmærksom på, at de af nærværende udbud omfattede kontrakter kan opsiges med det varsel, der fremgår af kontrakten.

Udbuddet gennemføres som et begrænset udbud – se udbudsbekendtgørelsen her.

Har du behov for en stærk rådgiver i forbindelse med udbud og kvalitetssikring af rengøring eller andre facility services, er du som altid velkommen til at kontakte Dansk Servicerådgivning på 66 13 33 31.

HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er placeret i midten af Danmark.
DK-5000 Odense C
Wichmandsgade 5F, 1.
I MIDTEN AF DANMARKHer finder du os
Dansk Servicerådgivning i Odense.