Lige et øjeblik...

 

insta800NyhederrengøringUdbud Udbud af rengøring og vinduespolering i Solrød Kommune

SOLRØD KOMMUNE VÆLGER DANSK SERVICERÅDGIVNING SOM RÅDGIVER I FORBINDELSE MED UDBUD AF KOMMUNENS RENGØRING OG VINDUESPOLERING

Vi er overordentlig glade for, at Solrød Kommune valgte os som rådgiver i forbindelse med gennemførelse af dette udbud.

Den udbudte ydelse vedrører løbende rengøringsservice og vinduespolering på forventeligt 45 lokationer i Solrød Kommune. Rengøringsservice og vinduespolering skal udføres på bl.a. skoler/SFOer, daginstitutioner, ungdomsskole, biblioteker, biograf, plejecenter, genoptræning, rådhus og øvrige lokationer med aktivitets- og rådgivningsformål mv. Rengøringsservice omfatter løbende indvendig lokalerengøring og rengøringsrelaterede serviceopgaver. Rengøringsservice skal udføres i henhold til DS/INSTA 800 og som kravspecificeret i udbudsmaterialet. Vinduespolering omfatter indvendige og udvendige facadeglas, internt glas, tagvinduer, rytterlys, indgangspartier som kravspecificeret i kontraktbilag 3: Kravspecifikation.

Rengøringsservice og vinduespolering bliver på nuværende tidspunkt udført af eksterne leverandører.

Der gøres opmærksom på at ordregiver, ved magistraten for Børn og Unge, tillige loyalt indgår i Aarhus Kommunes kommende tværmagistrale udbud af rengøring. I den forbindelse gøres der opmærksom på, at de af nærværende udbud omfattede kontrakter kan opsiges med det varsel, der fremgår af kontrakten.

Udbuddet gennemføres som et begrænset udbud – se udbudsbekendtgørelsen her.

Har du behov for en stærk rådgiver i forbindelse med udbud og kvalitetssikring af rengøring, f. eks. i henhold til kvalitetsmålingsstandarden DS/INSTA 800, er du som altid velkommen til at kontakte Dansk Servicerådgivning på 66 13 33 31.

HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er placeret i midten af Danmark.
DK-5000 Odense C
Wichmandsgade 5F, 1.
I MIDTEN AF DANMARKHer finder du os
Dansk Servicerådgivning i Odense.