Lige et øjeblik...

 

NyhederrengøringUdbududbudslovenvinduespolering Københavns Universitet udbyder rengøring og vinduespolering på Skovskolen

Vi bistår i øjeblikket Københavns Universitet i forbindelse med udbud af rengøring og vinduespolering på Skovskolen. Skovskolen Nødebo ligger en halv time nord for København. Otte km fra Hillerød og midt mellem Gribskov og Esrum Sø.

Udbuddet omfatter rengøringsservice på ca. 9 bygningskomplekser under Københavns Universitet, Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Skovskolen. Rengøringsservice omfatter løbende indvendig lokalerengøring og rengøringsrelaterede serviceopgaver. Rengøringsservice bliver på nuværende tidspunkt udført af ekstern Leverandør. Vinduespolering bliver på nuværende tidspunkt udført af ekstern Leverandør.

Udbuddet gennemføres som et begrænset udbud. Ansøger skal tilmelde sig udbuddet og afgive ansøgning via det elektroniske udbudssystem. Ansøger skal holde sig orienteret i udbudssystemet, hvor spørgsmål/svar offentliggøres.

Mangler du en kompetent rådgiver i forbindelse med udbud af rengøring eller andre serviceydelser, er du velkommen til at aftale et uforpligtende møde med Dansk Servicerådgivning på 66 13 33 31.

HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er beliggende i Køge. Vore medarbejdere er jævnt fordelt over hele landet.
DK-4600 Køge
Falkevej 22
CENTRALT PLACERETHer finder du os
https://d-s-r.dk/wp-content/uploads/2023/01/admin-ajax-1-320x383.png