Lige et øjeblik...

 

NyhederrengøringUdbududbudslovenvejenvinduespolering Vejen Kommune udbyder rengøring og vinduespolering (2 udbud)

Vi er både taknemmelige for og ydmyge overfor, at Vejen Kommune er vendt tilbage som kunder hos Dansk Servicerådgivning.

Gennem de sidste måneder har vi arbejdet tæt sammen med kommunen omkring udarbejdelse af udbudsmateriale vedr. henholdsvis rengøringsservice og vinduespolering. Begge udbud er nu offentliggjort.

Rengøringsudbuddet, der gennemføres som et begrænset udbud, omfatter rengøringsservice på ca. 85 lokationer. Lokationerne omfatter bl.a. skoler inkl. SFO, daginstitutioner, specialtilbud, administration/Rådhus, kulturhuse og klubber. Rengøringsservice omfatter løbende indvendig lokalerengøring og rengøringsrelaterede serviceopgaver. Opgaven udbydes efter markedsdialog i 2 delaftaler, henholdsvis delaftale 1: Nord og delaftale 2: Syd. Rengøringsservice bliver på nuværende tidspunkt udført af ekstern Leverandør.

Vinduespoleringsudbuddet, der gennemføres som et offentligt udbud, omfatter vinduespolering på ca. 96 lokationer under Vejen Kommune – lokationerne omfatter bl.a. skoler inkl. SFO, daginstitutioner, specialtilbud, administration/Rådhus, kulturhuse, plejecentre og klubber. Vinduespolering omfatter ind- og udvendig facadeglas, samt polering af internt glas og ovenlys mv. Vinduespolering bliver på nuværende tidspunkt udført af ekstern leverandør.

Mangler du en fagligt kompetent sparringspartner i forbindelse med udbud og kvalitetssikring af serviceydelser, er du altid velkommen til at aftale et uforpligtende møde med Dansk Servicerådgivning på 66 13 33 31.

HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er beliggende i Køge. Vore medarbejdere er jævnt fordelt over hele landet.
DK-4600 Køge
Falkevej 22
CENTRALT PLACERETHer finder du os
https://d-s-r.dk/wp-content/uploads/2023/01/admin-ajax-1-320x383.png