Lige et øjeblik...

 
PROFESSIONEL RÅDGIVNING I OVER 25 ÅR

Kompetent rådgivning
der holder hele vejen

Vores profil

Dansk Servicerådgivning er en landsdækkende, uafhængig rådgivningsvirksomhed inden for serviceområdet, specialiseret i optimering, udbud og kvalitetssikring.

Vi hjælper private og offentlige virksomheder og myndigheder med rådgivning i forbindelse med rengøring, kantinedrift og andre serviceopgaver. Derudover hjælper vi vore kunder i forbindelse med udbud af varer og tjenesteydelser.

Med rådgivningseksperter inden for analyser, optimering, kvalitetssikring, ind- og udlicitering samt uddannelse angriber vi vores kunders udfordringer med det primære sigte at skabe de optimale løsninger for vores kunder.

Vores kunder

Vi rådgiver kunder indenfor en række forskellige segmenter, eksempelvis:

 • Boligselskaber
 • Erhvervsskoler
 • Forsyningsvirksomheder
 • Gymnasier
 • Kommuner
 • Offentligretlige organer
 • Private virksomheder
 • Professionshøjskoler
 • Regioner
 • Staten
 • Sygehuse
 • Universiteter
Vores vision
 • en seriøs, uvildig rådgiver på et fagligt højt niveau
 • vore kunders førstevalg (når det gælder kompetent rådgivning på service- og udbudsområdet)
 • platform for de bedste rådgivere i branchen (vi vil tiltrække og fastholde branchens dygtigste fagspecialister og udbudskonsulenter)
 • at være anerkendt som landets bedste rådgiver inden for vore forretningsområder

Ring til os på telefon 66 13 33 31 og aftal et uforpligtende møde.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
VI ER DER FOR DIG

Holdet bag

https://d-s-r.dk/wp-content/uploads/2019/12/img-people-01-ny-1.png
DIREKTØR (SALG)

Claus Corfixen

Handelsuddannet. Medejer af Dansk Servicerådgivning og direktør med ansvar for salg og markedsføring. 3 års erfaring i reklamevirksomhed. 28 års erfaring på konsulentområdet.
https://d-s-r.dk/wp-content/uploads/2019/12/img-people-02-ny.png
DIREKTØR (DRIFT)

Lars V. Jensen

Samfundsvidenskabeligt uddannet. Medejer af Dansk Servicerådgivning og direktør med ansvar for driften. 5 års erfaring i større dansk servicekoncern. 24 års erfaring på konsulentområdet. Produktansvar: Analyser og optimeringsprocesser.
https://d-s-r.dk/wp-content/uploads/2019/12/img-people-04-ny-1.png
CHEFKONSULENT (KVALITETSSIKRING)

Pernille Bæk

Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Serviceledelse. 6 års erfaring som planlægger. 21 års erfaring på konsulentområdet. Certificeret DS/INSTA 800. Produktansvar: Kvalitetssikring.
https://d-s-r.dk/wp-content/uploads/2019/12/img-people-06-ny.png
CHEFKONSULENT (UDBUD)

Anika Orup

Cand.merc.jur. med speciale i den juridiske grænse for horisontale samarbejdsaftaler ved offentlige udbud. 3 års erfaring med salg (brandansvar) i større dansk koncern. 5 års erfaring på konsulentområdet. Produktansvar: Udbudsforretninger.
Pia Blæsbjerg (Dansk Servicerådgivning)
KONSULENT (UDBUD)

Pia Blæsbjerg

Handelsuddannet. 11 års erfaring i planlægnings-/salgsfunktion større dansk rengøringsselskab. 22 års erfaring på konsulentområdet. Udbudsforretninger.
https://d-s-r.dk/wp-content/uploads/2019/12/img-people-07-ny.png
KONSULENT

Dot Nielsen

Kokke- og tjeneruddannet. 14 års erfaring i restaurationsbranchen. 2 års erfaring som leder i større dansk rengøringsselskab. 17 års erfaring på konsulentområdet. Certificeret i DS/INSTA 800. Analyser, planlægning og kvalitetssikring.
https://d-s-r.dk/wp-content/uploads/2021/05/img-people-05-ny-boh.png
KONSULENT

Brian Hvenegaard Ovesen

Teknonomuddannet. 6 års erfaring som planlægger og leder i større dansk foodrengøringsvirksomhed. 5 års erfaring som planlægger i større dansk rengøringsvirksomhed. 15 års erfaring på konsulentområdet. Certificeret i DS/INSTA 800. Analyser, kvalitetssikring og udbudsforretninger.

KONSULENT OG SEKRETARIATSMEDARBEJDER

Michael Bergholdt

Handelsuddannet. 5 års erfaring i shippingbranchen. 22 års erfaring på konsulentområdet. Teknisk tegning. Sekretariatsfunktion. Kvalitetssikring.
Gitte Damsgaard (Dansk Servicerådgivning)
KONSULENT

Gitte Damsgaard

Mentoruddannelse samt uddannelse i DS/INSTA 800. 2 års erfaring som servicekoordinator og controller på Panum Instituttet. 11 års som rengøringsleder på Panum Instituttet. 14 års erfaring på konsulentområdet. Planlægning og kvalitetssikring.

Søren Drejer (Dansk Servicerådgivning)
KONSULENT

Søren Drejer

Handelsuddannet. 10 års erfaring som rengøringsleder i større dansk kommune. 13 års erfaring på konsulentområdet. Certificeret i DS/INSTA 800. Analyser, planlægning og kvalitetssikring.
Annitta Hummelshøj (Dansk Servicerådgivning)
KONSULENT

Annitta Hummelshøj

Lederuddannet. 11 års erfaring som serviceleder i større rengøringsselskaber. 5 års erfaring på konsulentområdet. Certificeret i DS/INSTA 800. Kvalitetssikring.
https://d-s-r.dk/wp-content/uploads/2021/05/fotografen-er-på-vej.jpg
KONSULENT

Pernille Gulbæk

Rengøringstekniker. Oprindeligt handels- og kontoruddannet. 5 års erfaring som rengøringsassistent i større dansk medicinalvirksomhed (laboratorier, m.v.). 5 års erfaring som rederiassistent i større dansk rederi. 3 års erfaring som cateringassistent. 1 års erfaring på konsulentområdet. Kvalitetssikring.
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
VI ER DER FOR DIG

Holdet bag

DIREKTØR (SALG)

Claus Corfixen

Handelsuddannet. Medejer af Dansk Servicerådgivning og direktør med ansvar for salg og markedsføring. 3 års erfaring i reklamevirksomhed. 30 års erfaring på konsulentområdet.
DIREKTØR (DRIFT)

Lars V. Jensen

Samfundsvidenskabeligt uddannet. Medejer af Dansk Servicerådgivning og direktør med ansvar for driften. 5 års erfaring i større dansk servicekoncern. 27 års erfaring på konsulentområdet.
CHEFKONSULENT (KVALITETSSIKRING)

Pernille Bæk

Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Serviceledelse. 6 års erfaring som planlægger. 23 års erfaring på konsulentområdet. Certificeret DS/INSTA 800. Produktansvar: Kvalitetssikring.
CHEFKONSULENT (UDBUD)

Anika Orup

Cand.merc.(jur.) med speciale i den juridiske grænse for horisontale samarbejdsaftaler ved offentlige udbud. 3 års erfaring med salg (brandansvar) i større dansk koncern. 7 års erfaring på konsulentområdet. Produktansvar: Udbudsforretninger.
UDBUDSKONSULENT

Pia Blæsbjerg

Handelsuddannet. 11 års erfaring i planlægnings-/salgsfunktion større dansk rengøringsselskab. 24 års erfaring på konsulentområdet. Udbudsforretninger.
UDBUDSKONSULENT

Josefine Birkholm

Cand.merc.(jur.) med speciale i udbudsrettens in-house regulering. 2 års erfaring som studentermedhjælper i større advokathus og VVS-virksomhed. 2 års erfaring som telemarketingmedarbejder. Udbudsforretninger.
KONSULENT

Dot Nielsen

Kokke- og tjeneruddannet. 14 års erfaring i restaurationsbranchen. 2 års erfaring som leder i større dansk rengøringsselskab. 19 års erfaring på konsulentområdet. Certificeret i DS/INSTA 800. Analyser, planlægning og kvalitetssikring.
KONSULENT

Brian Ovesen

Teknonomuddannet. 6 års erfaring som planlægger og leder i større dansk foodrengøringsvirksomhed. 5 års erfaring som planlægger i større dansk rengøringsvirksomhed. 17 års erfaring på konsulentområdet. Certificeret i DS/INSTA 800. Analyser, kvalitetssikring og udbudsforretninger.

KONSULENT

Gitte Damsgaard

Mentoruddannelse samt uddannelse i DS/INSTA 800. 2 års erfaring som servicekoordinator og controller på Panum Instituttet. 11 års som rengøringsleder på Panum Instituttet. 16 års erfaring på konsulentområdet. Planlægning og kvalitetssikring.

KONSULENT

Søren Drejer

Handelsuddannet. 10 års erfaring som rengøringsleder i større dansk kommune. 14 års erfaring på konsulentområdet. Certificeret i DS/INSTA 800. Analyser, planlægning og kvalitetssikring.
KONSULENT

Annitta Hummelshøj

Lederuddannet. 11 års erfaring som serviceleder i større rengøringsselskaber. 7 års erfaring på konsulentområdet. Certificeret i DS/INSTA 800. Kvalitetssikring.
KONSULENT

Pernille Gulbæk

Rengøringstekniker. Oprindeligt handels- og kontoruddannet. 5 års erfaring som rengøringsassistent i større dansk medicinalvirksomhed (laboratorier, m.v.). 5 års erfaring som rederiassistent i større dansk rederi. 3 års erfaring som cateringassistent. 3 års erfaring på konsulentområdet. Kvalitetssikring.
KONSULENT

Mathias Rasmussen

Gymnasial uddannelse. 7 års erfaring i større dansk rengøringsselskab. 2 års erfaring i større international fastfoodkæde. 2 års erfaring i detailbranchen. Kvalitetssikring. 1 års erfaring på konsulentområdet.
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
KONTAKTOPLYSNINGER

Kontakt os

Ring og aftal et uforpligtende møde med os eller brug formularen til højre. Vi er altid åbne for dialog med eksisterende og nye kunder.
Postadresse
Falkevej 22
DK-4600 Køge
d-s-r@d-s-r.dk
Ring til os
66 13 33 31
HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er beliggende i Køge. Vore medarbejdere er jævnt fordelt over hele landet.
DK-4600 Køge
Falkevej 22
CENTRALT PLACERETHer finder du os
https://d-s-r.dk/wp-content/uploads/2023/01/admin-ajax-1-320x383.png