Lige et øjeblik...

 
BÆREDYGTIGHED OG SAMFUNDSANSVAR

CSR &
DSR

Formuler de rigtige krav til leverandørerne

https://d-s-r.dk/wp-content/uploads/2019/12/shutterstock_1012339696-1-1280x1280.jpg

Vi oplever stigende fokusering på bæredygtighed og samfundsansvar, når vore kunder udbyder deres serviceopgaver og varekøb. Grønne og samfundsansvarlige indkøbspolitikker er mere reglen end undtagelsen – især hos vore mange offentlige kunder.

Dansk Servicerådgivning ønsker at tage et medansvar for en samfundsansvarlig udvikling, og vi ønsker at bidrage til en større fokusering på samfundsansvar ved indkøb og udbud.

Det handler både om at hjælpe vore kunder med at stille de rigtige krav til deres leverandører i forbindelse med overholdelse af miljølovgivning samt menneske- og arbejdstagerrettigheder, men også om at arbejde med vores egne medarbejderforhold og arbejdsmiljøet i vores egen virksomhed.

Corporate Social Responsibility (CSR) er betegnelsen for virksomheders frivillige arbejde med at integrere sociale og miljømæssige hensyn i deres forretningsaktiviteter og i deres interaktion med interessenterne. ’Virksomheden samfundsansvar’ er en mere dansk betegnelse for begrebet (kilde: CSR Kompasset). Link: www.csrkompasset.dk

HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er beliggende i Køge. Vore medarbejdere er jævnt fordelt over hele landet.
DK-4600 Køge
Falkevej 22
CENTRALT PLACERETHer finder du os
https://d-s-r.dk/wp-content/uploads/2023/01/admin-ajax-1-320x383.png