Lige et øjeblik...

 

HomeHjem Personoplysninger

Dansk Servicerådgivning prioriterer, at personoplysninger behandles sikkert og fortroligt. Vi har høje standarder for sikkerhed, særligt når det gælder beskyttelse af personoplysninger, som vi blandt andet modtager i visse tilfælde, når vi yder rådgivning.

Vi har formuleret en klar sikkerhedspolitik vedr. databehandling og -opbevaring samt udarbejdet interne procedurer, der sikrer behandlingen af personoplysninger m.v., lever op til kravene vedr. implementering af tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Vores medarbejdere er nøje informeret omkring håndteringen og opbevaringen af personoplysninger, om de registreredes rettigheder, samt vores interne retningslinjer for sletning. Derudover har vi procedurer, der sikrer, at det kun er udvalgte medarbejdere, der har adgang til personoplysninger.

Dansk Servicerådgivning er i forbindelse med udbudsrådgivning i visse tilfælde databehandlere på vegne af vores kunder. Vi vil i disse tilfælde agere efter instruks fra den dataansvarlige, og i henhold til den indgået databehandleraftale.

Vi har som dataansvarlige indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, der sikrer, at de personoplysninger, der videregives, behandles efter instruks fra os, og dermed følger vores fastsatte retningslinjer, der er i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.,

HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er beliggende i Køge. Vore medarbejdere er jævnt fordelt over hele landet.
DK-4600 Køge
Falkevej 22
CENTRALT PLACERETHer finder du os
https://d-s-r.dk/wp-content/uploads/2023/01/admin-ajax-1-320x383.png