Lige et øjeblik...

 
STÆRKT NØGLETALSMATERIALE PÅ SERVICEOMRÅDET

Vi analyserer
jeres serviceydelser

Stærke projektledere og dygtige fagspecialister

|z

Dansk Servicerådgivning har specialiseret sig i rådgivning i forbindelse med gennemførelse af analyser af serviceopgaver, herunder eksempelvis rengøring, teknisk service (pedelfunktion) og kantineservice.

Vi hjælper vores kunder med at tilvejebringe et kvalificeret beslutningsgrundlag, når det gælder om at definere den rette kvalitet og få den leveret til den rigtige pris.

Vi lægger os ikke på forhånd fast på, om den bedste løsning er at gå i udbud med serviceopgaverne, eller om der er behov for nye måder at arbejde på inden for de vante rammer.

Vi har forskellige analysemodeller, som vi nøje tilpasser den enkelte kundes ønsker og behov.

Vi deltager gerne både i den indledende, strategiske fase og følger gerne opgaverne helt i mål, også når resultatet af beslutningerne skal implementeres.

Læs mere om vores forskellige analysemodeller herunder.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
En funktionsanalyse er grundlaget for mere rationelle arbejdsgange på et givent serviceområde. Analysemodellen anvendes blandt andet som udgangspunkt for større omlægninger eller ved organisationsændringer.
En beslutningsanalyse hjælper vore kunder med at vurdere, om en serviceopgave varetages bedst i eget regi eller ved hjælp af en ekstern leverandør. Undervejs i processen foretages typisk en kortlægning af delopgaverne, som er direkte anvendelige i det videre forløb.
En benchmarkinganalyse har typisk til formål at fastlægge og belyse fordele og ulemper ved egen ctr. ekstern serviceløsning og baseres typisk på en sammenligning med tilsvarende løsninger hos andre tilsvarende kundetyper.
HER BOR VIHovedkontor
Dansk Servicerådgivnings hovedkontor er beliggende i Køge. Vore medarbejdere er jævnt fordelt over hele landet.
DK-4600 Køge
Falkevej 22
CENTRALT PLACERETHer finder du os
https://d-s-r.dk/wp-content/uploads/2023/01/admin-ajax-1-320x383.png